dinsdag , januari 16 2018
Home / Nieuws / Industrie Nieuws / Betsoft Gaming deals met Gamingtec

Betsoft Gaming deals met Gamingtec

Toonaangevende vernieuwers, Betsoft Gaming deals met Gamingtec, een snel groeiende B2B platform provider. Vanwege het feit dat Betsoft Gaming bezighoudt met Gamingtec, zal Gamingtec het aanbieden van volledige portfolio van hoogwaardige 3D iGaming entertainment Betsoft’s. Betsoft Gaming, een populaire software provider, hebben onlangs aangekondigd hun nieuw ondertekend partnership deal met Gamingtec, een innovatieve en voortdurend ontwikkelen van B2B-platform provider.

Onder de voorwaarden van de deal, zal Gamingtec te brengen volledige aanbod van hoogwaardige 3D-games, zoals de Slots3 â„¢ collectie van echte 3D video slots evenals hun mobiele tegenhanger Togo â„¢ lijn Betsoft’s, om de snel groeiende lijst van klanten.

TOM VAN NYBORG Betsoft: “Gamingtec is een toegewijd en uitgebreid platform provider. Hun groei is fenomenaal, een grote indicator van het succes dat zij zullen bereiken in deze industrie. We zijn enorm verheugd om samen te werken met hen op dit moment en kijken ernaar uit om welke innovatieve oplossingen die zij op de markt zal brengen als ze blijven ontwikkelen.

SAPAR KARYAGDYYEV, CEO VAN GAMINGTEC: “We zijn verheugd om een partnership met Betsoft hebben. Uit onderzoek weten we dat deze games zijn populair bij de spelers. Wij zijn ervan overtuigd dat Betsoft spelen ons zal voorzien van een goede concurrentievoordeel en zal ons toelaten om nog meer spelers aan te trekken

“OVER Betsoft GAMING:. Betsoft Gaming, het best bekend als de vernieuwer en leider van echte 3D filmische spel aanbod, is een Tier One maker en leverancier van complete systeem online gaming software. Het hebben van een spel bibliotheek met meer dan 180 games, zoals de bekende Slots3 â„¢ serie, heeft Betsoft Gaming gehaald en zelfs overtroffen de kwaliteit gevonden in console games en geanimeerde speelfilms. Beginnend in 2012, Betsoft gaf een begin van een geconcentreerde duw in de sector van de mobiele gaming. Veel van hun populaire Slots3 â„¢ spellen begon steeds beschikbaar als Togo â„¢ collectie. Betsoft begonnen met het vrijgeven van de langverwachte Slots3 â„¢ Interactive â„¢ lijn van games in medio 2013, waarin de toekomst van online slots gaming. Betsoft Gaming hudge klantenbestand bestaat uit enkele van de beste gaming activiteiten in de industrie.

Bekijk dit ook eens

KSA boete voor illegaal aanbieden online kansspel. Het bedrijf Trustfulgames.com kreeg een boete van €170.000,- van de Kansspelautoriteit voor illegaal aanbieden van een online kansspel

KSA boete voor illegaal aanbieden online kansspel

KSA geeft boete voor illegaal aanbieden online kansspel. Het bedrijf Trustfulgames.com kreeg een boete van ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *