dinsdag , januari 16 2018
Home / Nieuws / Playtech Green Lantern Videoslot

Playtech Green Lantern Videoslot

Green Lantern PlaytechPlaytech Green Lantern Videoslot wordt snel gelanceerd. Playtech zal het vrijgeven van de Green Lantern gokkast zeer snel doen tot de release, neem een kijkje bij de officiële YouTube-trailer hier bij Gokkastenspot.nl.

Als onderdeel van Playtech’s overeenkomst met Warner Brothers Consumer Products begin 2016, zullen ze het vrijgeven van superheld thema videoslots gefaseerd uitbrengen, waaronder 2 op basis van Superman, een paar games gebaseerd op de jaren 1960 Batman tv-serie en de Green Lantern.

Green Lantern zal worden gebaseerd op de 2011 film waarin Ryan Reynolds als Hal Jordan de hoofdrol speelde, de film was geen groot succes, maar het videoslot versie doet het beter te oordelen naar de trailer. Het spel zal 5 rollen en 243 manieren om te winnen hebben en zal speelbaar zijn op de desktop, mobiele en tablet-apparaten zijn voor slechts 40c per spin.

Met Guardian of Oa, Sinestro, Kilowog en Tomar-Re op de rollen, maakt  het gebruik van een scatter functie waar winnende symbolen verdwijnen om te worden vervangen door nieuwe – hiermee kun je deze vormen en win je keer op keer uit elke spin. Opeenvolgende scatters (zoals ze bekend zijn) zal opladen van de Green Lantern de macht bar, die toepassingen in de 3 missies. The Fear Fight Mission geeft u tot 8 stapelende wilds terwijl de Training Center Mission beloont je met 10 gratis spins met extra granaat, raket of punch wilds.

The Secret Sector Mission geeft je 10 gratis spins met een dynamische win multiplier. Er zijn ook 4 willekeurig geactiveerde progressieve jackpots te winnen met het Grand Jackpot met een minimum van € 1.000.000! Green Lantern in actie te zien, bekijk hieronder de officiële YouTube-trailer:

In de tussentijd zijn er tal van Playtech slots om uit te kiezen – als u wilt superheld spelen, Playtech heeft nog steeds de Marvel-serie slots beschikbaar tot ver in het jaar 2017. Ik beveel The Avengers, The Incredible Hulk, Spider-Man Attack of the Green Goblin, Fantastic Four en Iron Man 3 dan ook graag aan. Ze hebben ook tal van merkproducten titels als Ace Ventura Pet Detective, Top Gun en Space Invaders.

 

 

Bekijk dit ook eens

Poolse Online Gokwet

Poolse Online Gokwet Van Kracht Casino’s Vertrekken

Poolse Online Gokwet Van Kracht, en die binnen enkele dagen in werking zal treden, heeft ...