dinsdag , januari 16 2018
Home / Nieuws / Forest Mania nieuwe gokkast van iSoftbet

Forest Mania nieuwe gokkast van iSoftbet

Forest ManiaForest Mania is een iSoftBet gokkast met 100 win lijnen en 2 rollen sets. Het gevestigd in een magisch bos en vol beestjes, willekeurige symbolen op de linker rol. Willekeurig set draait wild met alle instanties van dat symbool aan beide reel sets steeds wild. Er is ook een Free Spins functie waar  je tot 10 gratis spins krijgt het is als het basisspel. Maar met meer wilde en wilde rollen verschijnen willekeurig.

Forest Mania magische gokkast

Een magische bos vol cartoon beestjes is het decor voor Forest Mania, een prachtige versie van iSoftBet. Gespeeld met behulp van 2rollen sets, het biedt 100 win lijnen. Transformerende wilds, wild rollen en een functie de ronde dat tot 10 gratis spins beloond. Speelbaar op alle apparaten, inzetten variëren van tussen 50c en € 50 per spin.

De set-up in Forest Mania is een beetje onorthodox. Het spel wordt gespeeld op 2 sets van rollen – aan de linkerkant is een standaard 5 rollen, 4 rijen machine. Aan de rechterkant is een veel grotere set van 5 rollen, 12 rij rollen. Gecombineerd, ze voegen tot 100 winlijnen. Ze draaien onafhankelijk van elkaar, maar in sommige gevallen wat er gebeurt op de linker rollen kan een grote impact hebben op het spel.

Indrukwekkend ontwerp

Het ontwerp is hier indrukwekkend u zult een assortiment van bos flora en fauna op de rollen evenals harten, edelstenen en kronen vinden. De 2 vreemde insect-achtige wezens zijn de top betalende symbolen 5 van de groene beestjes zal je 200 munten met 250 munten aangeboden krijgen als je 5 van de bruine schepsel hebt.

De W-symbool is van het spel wild- dat biedt geen betaalt maar wel vervangen alle andere symbolen. Kijk uit als 1 symbool op de linker rollen willekeurig wild is ingeschakeld  alle rondes van dit symbool op beide sets van de haspels zal ook wilds worden.

Wild rollen

Hele rollen kunnen wild  draaien in het wilde weg  dan als een een rol  wild op de kleine set, dezelfde rol op de grote machine te wild draaien. Tot 3 rollen op elke machine kan wild bij elke draai te worden.

Forest Mania komt ook met een Free Spins functie dit wordt geactiveerd op willekeurige en prijzen tot 10 gratis zonden. Heb je meer kans om zowel wilde symbolen en wilde rollen te zien tijdens de functie dan in het basisspel.

 

Bekijk dit ook eens

Poolse Online Gokwet

Poolse Online Gokwet Van Kracht Casino’s Vertrekken

Poolse Online Gokwet Van Kracht, en die binnen enkele dagen in werking zal treden, heeft ...