dinsdag , januari 16 2018
Home / Nieuws / Industrie Nieuws / Realistic Games Spellen Bij Betfred

Realistic Games Spellen Bij Betfred

Andy Harris, Realistic Games

Slots en tafelspelen leverancier Realistic Games heeft een deal met Betfred om de bookmaker te voorzien van zijn volledige portfolio aan games ondertekend.
De deal ziet de operator  zijn portefeuille versterken met realistische’s marktleidende versies van blackjack en roulette. Russell Young, Commercieel Directeur bij Betfred.com, zei: “Wij zijn trots op het aanbieden aan onze spelers de breedste selectie van kwaliteit games op de markt, zodat de krachten te bundelen met Realistic Games een eenvoudige beslissing voor ons was.
Realistic Games slots, en in het bijzonder hun uitstekende tafelspelen, zijn een geweldige aanvulling, en ik weet zeker dat ze zullen speler favorieten worden in zeer korte tijd. De roll-out bevat ook een aantal recente slot releases zoals Fireworks en Crystal Clear, evenals de meer bewezen Super Graphics Upside Down en 6 Appeal.

Andy Harris, CEO van Realistisch Games, zei: “We zijn erg blij te zijn het leveren van onze games om Betfred, een van het Verenigd Koninkrijk de meest erkende en gerespecteerde gokken merken.

We zijn ervan overtuigd dat klanten van Betfred’s zullen worden betrokken en vermaakt door onze spellen, ongeacht of ze aan het spelen bent op het bureaublad, telefoon of tablet.
Realistic Games heeft een geschiedenis van de productie kwaliteit slots, en een van de nieuwste titels, vuurwerk, werd onlangs genomineerd voor Game of the Year bij de EGR Operator Awards.
De leverancier biedt nu zijn games om een ​​aantal operators wereldwijd. Eerder dit jaar, Realistic Games bereikte ook een bedrijf mijlpaal door het produceren van haar eerste echte multi-channel spel; ‘The Fruit Machine’.

Realistic Games is een particuliere onderneming opgericht in 2002.

Samen trekken we op tientallen jaren ervaring in de gaming industrie. Deze ervaring, opgedaan als operators, professionele gaming machine ontwerpers en spelers van gaming producten, heeft ons in staat om hoogwaardige elektronische games te maken, geleverd in een breed scala van media.

Onze eerste samenwerkingen, via derden platform providers, zag de release van een half dozijn partijen tussen 2005 en 2009. Onder onze klanten waren gaming bedrijven, waaronder Bet365, Ladbrokes, Bet Victor, Bet Fred, Stan James en SportingBet. We hebben ook vrijgegeven FOBT-inhoud in het Cyberview platform voor Ladbrokes en VLT voor Sazka (Tsjechisch).

In 2008 hebben we besloten dat het verstrekken van content via derden providers goed genoeg was. Als gevolg van de verspreiding van IP, kosten, beperkte technische scope en distributie beperkingen we vertakt op onze eigen plaats. Als gevolg daarvan, ons team van technologie-experts brachten de komende 2 jaar de ontwikkeling van de Realistic Spelen Bibliotheek – of Regal voor kort.

Regal ging eerst in productie in april 2011 met Stan James via een integratie met de Finsoft Gedeelde Wallet. Daaropvolgende integraties volgde met Bet Victor (september 2011), Ladbrokes (mei 2012), Bet 365 (juli 2012), Boylesports (oktober 2012), Locus Gaming (januari 2013) en Paddy Power (mei 2013).

Het platform maakt gebruik van commerciële software van Red Hat, Oracle en Enterprise DB, en is geschreven in Java EE. Het is schaalbaar, robuust, hoge capaciteit en beheerd door ons vanuit een centrale installatie in Gibraltar. Het ondersteunt single, multiplayer, vaste kansen, wiskundige compensatie (UK AWP), progressieve en toernooi gaming producten. Operator toegang tot Regal en alle content ondersteunt is door middel van een eenvoudige, eenmalige integratie.

Afgezien van outsourcing vertaling en voice-materiaal, realistische games produceert alles in eigen huis, heeft zijn eigen platform, en is eigenaar van al zijn IP. Wij geven de voorkeur het op die manier te doen.

Bekijk dit ook eens

Poolse Online Gokwet

Poolse Online Gokwet Van Kracht Casino’s Vertrekken

Poolse Online Gokwet Van Kracht, en die binnen enkele dagen in werking zal treden, heeft ...