dinsdag , januari 16 2018
Home / Nieuws / Industrie Nieuws / QUICKSPIN VERMELD IN DE DELOITTE FAST 50 SWEDEN 2016

QUICKSPIN VERMELD IN DE DELOITTE FAST 50 SWEDEN 2016

the-epic-journeyZweedse gokkasten specialist, Quickspin is genoteerd in de top 50 technologische bedrijven in de Deloitte Fast 50 Zweden 2016. De Deloitte Fast 50 Zweden 2016 de populaire country award gegeven door financieel advies reus Deloitte. De firma werd opgenomen in de Deloitte Fast 50 Zweden 2016, als een van de snelst groeiende tech bedrijven. De prijs werd op basis van de gemiddelde stijging van de omzet in de periode van de afgelopen vier jaar.

De prijs is een grote erkenning voor Quickspin, die al lange tijd beschouwd als een van de beste technologie bedrijven om voor te werken. Het bedrijf heeft onlangs een upgrade het hoofdkantoor naar een nieuw kantoor ontwikkeling in de wijk Vasastan van Stockholm om de snelle uitbreiding het heeft dit jaar ondergaan tegemoet te komen. QUICKSPIN CEO DANIEL Lindberg, zei: “We zijn blij gerangschikt te zijn in de Deloitte Fast 50 Zweden, het is een enorme eer en een bewijs van hoe ver het bedrijf in de afgelopen vier jaar is gekomen.

Een belangrijke factor in onze groei is de toegewijde, loyale, hardwerkende team we hebben opgebouwd door de jaren heen, en ik wil hen bedanken voor hun inzet. Zoals het bedrijf blijft om vooruit te gaan zijn we altijd op zoek om onze gelederen versterken met toptalent. “De prestigieuze Deloitte Fast 50 ranking Zweden begon in Californië in 1995, en is sindsdien verspreid haar diensten over de hele wereld naar Europa, Azië en Australië.

Het werd opgericht in Zweden in 2003 en omvat private en openbare bedrijven in de private en publieke sector.

Over Quickspin: Stockholm-based game development studio, Quickspin richt zich op de online sector echt geld en social gaming. Het belangrijkste doel van zijn 40-koppige team van gaming industrie specialisten is om een markt-veranderende verschuiving in kwaliteit en innovatie van de spellen te starten. Het bedrijf is haar best doet om de beste kwaliteit triple-A video slots met het beste ontwerp, stijl, artwork brengen, geluiden en functies.

Bekijk dit ook eens

Poolse Online Gokwet

Poolse Online Gokwet Van Kracht Casino’s Vertrekken

Poolse Online Gokwet Van Kracht, en die binnen enkele dagen in werking zal treden, heeft ...