dinsdag , januari 16 2018
Home / Casino / Playtech verstevigd bingo aanbod met de overname van bingo tech outfit ECM-systemen

Playtech verstevigd bingo aanbod met de overname van bingo tech outfit ECM-systemen

Online gokken technologie provider Playtech heeft zijn markt positie verstevigd met hun bingo aanbod via de overname van bingo tech outfit ECM-systemen.

Playtech BingoOp vrijdag had Playtech aangekondigd dat zij had ingestemd met het betalen van £ 14.9m tot 90% om het aandelenkapitaal van ECM’s te verwerven. De resterende 10% zal bij ECM CEO Allen Richardson blijven, die is overeengekomen om te blijven in de stoel van de CEO voor de komende drie jaar.

ECM levert bingo software en hardware aan een aantal grote retail bingos, waaronder Gala Leisure, Mekka Bingo en toonaangevende onafhankelijke kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. In het fiscale 2016, ECM een omzet van £ 9,1 en aangepaste winst van £ 4.5m.

ECM is de upgrade van de digitale aanbod in de afgelopen jaren en nu verdient een aanzienlijk deel van haar inkomsten uit het verstrekken en licentie software die handheld elektronische Bingo Terminals in bingo zalen.

Playtech CEO Mor Weizer vierde de ECM EBT aanwezigheid, het aanroepen van de overname “een belangrijke stap in het versterken en uitbreiden van” het vermogen van Playtech om een echte omni-channel aanbieden aan haar bestaande bingo klanten.

Ander Playtech nieuws, het bedrijf heeft twee nieuwe Batman-thema videoslot titels voor zowel desktop als mobiel, de eerste producten in het kader van het partnerschap met DC Entertainment het bedrijf aangekondigd in februari gelanceerd.

De gokkasten zijn niet gebaseerd op de donkere Batman reboots van het afgelopen decennium, maar in plaats daarvan zijn gebaseerd op het kamp 1960 Batman tv-serie, dus vermoedelijk de spelers kunnen verwachten veel van de ‘pow!’ En ‘wham!’ Pop-ups op kritieke momenten van hun slots te spelen.

Playtech zegt vier Batman slots zijn in de pijplijn, evenals “een groot aantal” andere Warner Bros. Consumer Products DC-branded titels die zal aankomen in 2017 en daarna.

Bekijk dit ook eens

KSA boete voor illegaal aanbieden online kansspel. Het bedrijf Trustfulgames.com kreeg een boete van €170.000,- van de Kansspelautoriteit voor illegaal aanbieden van een online kansspel

KSA boete voor illegaal aanbieden online kansspel

KSA geeft boete voor illegaal aanbieden online kansspel. Het bedrijf Trustfulgames.com kreeg een boete van ...