dinsdag , januari 16 2018
Home / Nieuws / Industrie Nieuws / Gold Rush Online Gokkast Magnet Gaming

Gold Rush Online Gokkast Magnet Gaming

MAGNET-GAMING-LAUNCHED-GOLD-RUSH-ONLINE-SLOTMagnet Gaming is het jaar goed gestart met een nieuwe Gold Rush Online Gokkast waarin ze spelers uitnodigen om te gaan voor goud. en zonder de noodzaak om hun handen vuil te maken! De nieuwe innovatieve gokkast van de provider, Gold Rush Online Gokkast biedt een interessant Wild West-thema. Een thema samen met negen sterk ontworpen rollen en twee progressieve jackpots.

De nieuwe Gold Rush Online Gokkast loopt naadloos op zowel desktop als mobiele apparaten. Tijdens het spelen van het spel, krijgen spelers toegang tot twee aparte bonus games. Deze kan men winnen als ze overeenkomen met ofwel drie Gold Digger of drie Gold Canyon symbolen. Spelers die gelukkig genoeg om alle drie de symbolen overeenkomen te krijgen. Hebben vervolgens de kans om hoofdprijzen te krijgen, of vechten voor een jackpot, afhankelijk van welke bonusronde zij kiezen.

THOMAS Nielsen, HOOFD VAN GAMING bij Magnet Gaming: “We zijn altijd op zoek om naar spelers fris en leuk om te spelen slots te bieden, en dat is wat we hebben bereikt met de Gold Rush Online Gokkast. Spelers kunnen nu gaan voor goud vanuit het comfort van hun eigen huis of zelfs op weg, wetende dat progressieve jackpots binnenkort hun leven voor altijd zou kunnen veranderen.

Hoge kwaliteit graphics en geluid zijn altijd in de voorhoede van onze gedachten wanneer nieuwe ideeën samen te brengen en de Gold Rush Online Gokkast konden nog ons best te zijn “De Magneet van de slots portfolio biedt op dit moment titels als The Vikings. Wheels of Valhalla, Candy Kingdom, Auction Day en Space Gems. Meer nieuwe spannende games zullen later in 2017 gaan volgen.

Magnet Gaming heeft zich eerder beperkt tot  land licenties, zoals de inheemse Deense, het Verenigd Koninkrijk en België. Maar op dit moment is het opengesteld voor andere gereguleerde jurisdicties in Europa, wat leidde tot de kans om te groeien. Magnet zal volgende maand gepresenteerd worden op ICE in Londen en is te vinden op stand N6-210. Opgericht in 2014, Magnet Gaming creëert aantrekkelijke speelautomaten in HTML5 die zijn ontworpen om een ​​geweldige game-ervaring op verschillende apparaten te leveren.

Wil je de Gold Rush Online Gokkast gratis uitproberen dan kan dat op de site van de spel provider.

 

 

Bekijk dit ook eens

Poolse Online Gokwet

Poolse Online Gokwet Van Kracht Casino’s Vertrekken

Poolse Online Gokwet Van Kracht, en die binnen enkele dagen in werking zal treden, heeft ...