dinsdag , januari 16 2018
Home / GOKKASTEN NIEUWS / Speel Het Nieuwe Endorphina Voodoo videoslot

Speel Het Nieuwe Endorphina Voodoo videoslot

Endorphina voodoo videoslotJe hoeft geen voodoo spreuken te kopen voor geluk of geld, het spel zal het allemaal voor u doen.

Casino spel leverancier Endorphina komt met het Voodoo Videoslot, een gokkast vol met mysterie en spanning, houdt je van een gokje op het occulte vlak, en ben je niet bang om vervloekt te worden, dan moet je deze voodoo gokkast echt gaan zien.

Net op tijd voor Kerstmis, is Endorphina gekomen met een nieuwe gokkast als een vroeg kerstcadeau voor hun spelers. Verwacht niet dat het een vrolijke, vakantie-thema is, maar een fel gekleurd videoslot – bereid je voor op duistere en intense ervaring. De nieuwste toevoeging aan portfolio Endorphina is de Voodoo online slot, geïnspireerd door de mysterieuze wereld van deze oude geloof dat mensen eeuwenlang gefascineerd, niet alleen voor zijn magische rituelen, maar ook voor de spreuken en obscure tradities heeft.

Een sombere sfeer, betoverende klanken en de onvergetelijke tovenaar karakter, samen met de heks, zal de perfecte illusie van het diepe bos waar de natuurlijke geesten regeren te maken. Spelers zullen worden gehypnotiseerd door de machtige Damballa, naar de slang God die zei dat de wereld en de majestueuze raaf, het symbool van moed en wijsheid hebben gecreëerd.

Wanneer je de rollen spinnen, bid voor de Voodoo man om te verschijnen op de rollen en je verleent met 10 gratis spins die opnieuw gewonnen kan worden tijdens de functie. Wat meer is, tijdens de functie een van de symbolen op de winnende combinatie zal uitbreiden naar de hele rol te bedekken.

Het Hypnotiserende 5 rollen,  3 rijen videoslot de spelers mee nemen op een reis naar de mysterieuze wereld van de Voodoo magie en spreuken en te laten meevoeren door zijn bovennatuurlijke sfeer en betoverende klanken.

Dit eeuwenoude geloof heeft mensen eeuwenlang gefascineerd, niet alleen vanwege de mysterieuze rituelen, maar ook voor de spreuken en obscure tradities.

Maak kennis met de machtige Damballa, de slangen God, de Raven, symbool van moed en wijsheid, spinnen op de rollen en stort je in een nieuwe wereld van een magisch spel.

Het belangrijkste symbool is een Voodoo man die fungeert als Wild en Scatter, het in plaats van alle symbolen en triggers een gratis spelletjes voorzien toen 3 Scatters op de rollen, kan 10 gratis games weer gewonnen worden tijdens de functie. Elke symbolen op de winnende combinatie zal uitbreiden naar de hele rol te bedekken tijdens de gratis spelletjes voorzien.

Bekijk dit ook eens

Iron Man tot ziens: Playtech verwijdert Marvel Superhero Content. Marvel-thema slots Playtech zullen worden stopgezet op 1 april 2017.

Iron Man tot ziens: Playtech verwijdert Marvel Superhero Content

Iron Man tot ziens: Playtech verwijdert Marvel Superhero Content. Marvel-thema slots Playtech zullen worden stopgezet op ...