dinsdag , januari 16 2018
Home / GOKKASTEN NIEUWS / Sakura Fortune nieuwe gokkast van Quickspin

Sakura Fortune nieuwe gokkast van Quickspin

Sakura Fortune is een 5 rollen, 40 winlijnen slot van QuickspinSakura Fortune is een 5 rollen, 40 winlijnen slot van Quickspin waar u wordt mee genomen naar een ​​betoverde wereld. Met bloesem bomen en gouden draken. De prinses wild is de sleutel tot de 3 bonus features – 2 wilds geven mysterie nudges om u wild stacks te geven.

Sakura Fortune respins

Als je 2 wild stacks hebt, vindt u de Sakura Fortune Respin functie met respins leiden -als u meer wilds te krijgen zul je respins blijven krijgen. Het Free Spins begint met 5 gratis spins met de prinses wild. En blijft groeien en blijft stevig op zijn plaats voor de duur van de functie. En geeft u een extra vrije spin!

Sakura Fortune wordt u aangeboden door Quickspin en is een 5 rollen, 4 rijen en 40 winlijnen slot – het is beschikbaar om te spelen op de desktop, mobiele telefoons en tablets van 20p tot £ 80 per spin. Omdat het een Japans thema is, het komt met 3 bonus functies, waaronder respins, gratis spins en mysterie stoot.

Visueel prachtig

Visueel, is Sakura Fortune is prachtig standaard zijnde een Quickspin spel. U bent in een wereld van betoverde bloesembomen en gouden draken genomen met een mooie prinses en gevechten tegen kwade keizers om onmetelijke rijkdom te winnen. Want Sakura is een boom van de kersenbloesem en heeft ze als decor. Symbolen op de rollen omvatten boze keizers, draken, gouden munten en de prinses zelf.

Zoals voor bonusmateriaal, kijk uit voor de Princess wild symbool als 2 volle stacks in de basis spel activeert de functie Sakura Fortune Respin. Het aantal respins u krijgt is afhankelijk van hoeveel wilds leidde tot de functie. Als je extra wilds te krijgen, zul je meer respins verdienen. De functie gaat door tot er geen wilds meer landen op de rollen.

Free spins

De Free Spins wordt afgespeeld wanneer 3 of meer scatters, vanaf rol 1, lijken van links naar rechts op een spin landen. Beloond met 5 gratis spins, worden alle Princess wild symbool tijdens de functie uit te breiden doorgronden van de rol. De wild rol blijft vervolgens vergrendeld in de plaats voor de duur van de functie en geeft je een extra vrije spin!

Tot slot, heb je de Mystery Nudge functie die wordt afgespeeld wanneer 2 of meer prinses wild symbolen landen op de rollen in het basisspel. In principe is er een kans dat ze kunnen stoten om u een volledige stack (of een wild haspel) te geven. Dit zal op zijn beurt leiden tot een Sakura Fortune Respin.

Bekijk dit ook eens

Iron Man tot ziens: Playtech verwijdert Marvel Superhero Content. Marvel-thema slots Playtech zullen worden stopgezet op 1 april 2017.

Iron Man tot ziens: Playtech verwijdert Marvel Superhero Content

Iron Man tot ziens: Playtech verwijdert Marvel Superhero Content. Marvel-thema slots Playtech zullen worden stopgezet op ...