dinsdag , januari 16 2018
Home / GOKKASTEN NIEUWS / Prissy Princess videoslot van Play ‘N Go nu gratis spelen

Prissy Princess videoslot van Play ‘N Go nu gratis spelen

Prissy Princess is een 5 rollen, 20 winlijnen videoslot van Play 'N GoPrissy Princess is een 5 rollen, 20 winlijnen videoslot van Play ‘N Go, dat een middeleeuws thema heeft. Speelbaar van 0,20 cent op alle apparaten, het komt met een Tumbling Towers functie. Waar rollen met het winnen van symbolen worden vervangen door nieuwe. Je krijgt dan re-spins voor opeenvolgende overwinningen. Als je 4 wint, krijg je tot 100 keer de inzet of maximaal 5x van uw re-spins. Als je de 3 ridders weet te verzamelen, zal de toernooi functie starten waar je een personage moet kiezen om te winnen tot 200 keer uw inzet. Om Prissy Princess gratis te spelen klik hier.

Prissy Princess als wild symbool

Er is ook willekeurige wild van de vuurspuwende draak en een gestapelde draak wild rollen als 3 ridders landen op dezelfde rollen. Er zijn overwinningen tot 6003 keer uw inzet op elke draai!
Prissy Princess wordt u aangeboden door Play ’n Go en heeft 5 rollen en 20 winlijnen. Beschikbaar om te spelen van 20c tot € 100 per draai op alle apparaten (met inbegrip van laptops, pc’s, iOS en Android). Het heeft een middeleeuws thema en wordt geleverd met 4 bonusmaterialen waaronder tumbling reels.

Visueel, het ziet er prachtig en is gevestigd in de torens van een middeleeuws kasteel. De soundtrack zal je herinneren aan Robin Hood. Met alle symbolen op stenen blokken, ze zijn onder andere middeleeuwse wapens, harnassen, zwaarden en gezichtsmaskers. Je hebt ook 3 ridders de 1 met een roze roos in zijn mond is de meest lucratieve geeft u 300 munten (of 15 keer uw inzet).

Het wilde symbool is de Prissy Princess zichzelf. Zoals gebruikelijk, het vervangt alle andere symbolen met uitzondering van de 3 bonus functies. Als het je lukt om 5 op een win lijn te krijgen, verwacht dat een uitbetaling van 50 keer uw inzet.

Crumbling Towers functie

Als voor de gameplay, is er een Crumbling Towers functie die is als Crumbling rol bekend staat. Nadat je het krijgt via een winnende combinatie, worden de rollen met een bijdrage symbolen vervangen door nieuwe symbolen met een re-spin uitgereikt. U blijft gratis re-spins krijgen, zolang je winnende combinaties hebt. Er is tot 4 opeenvolgende re-spins mogelijk.

Als het je lukt om te winnen op de 4e re-spin, zult u de inhoud van de schatkist nemen. Dit geeft je een multiplier van maximaal 100 keer uw inzet of tot de winsten uit alle 4 re-spins 5x. Dit bekend als de functie Treasure Chest is gekozen.

Wanneer de afbrokkelende Towers hebben een eindigt en je hebt alle 3 de scatters (de vlaggen) op rol 1, 3 en 5 verzameld, zal u de functie toernooi – je gewoon kiezen voor een personage die gaat om de inhoud van de Princess ‘hand te winnen . Er is tot 200 keer uw inzet te winnen.

Dragon’s Breath functie

Dan heb je de Dragon’s Breath functie deze wordt willekeurig geactiveerd op een niet-winnende basisspel draai. De draak ademt vlammen en draait maximaal 3 willekeurige wild symbolen. Een uitbetaling wordt gemaakt met de wilds op de rollen.

Tot slot, heb je de Dragon’s Pride functie die wordt afgespeeld wanneer de 3 ridders landen op dezelfde rol. De haspel wordt dan vervangen door een gestapelde wilde draak (wilde rol) met een nieuwe uitbetaling.

Helaas, er is geen gratis spins functie, maar de functie Crumbling Towers geeft u tal van gratis re-spins. Het is een medium variantie titel met maximale winst tot 6003 keer uw totale inzet! Prissy Princess is mooi in balans, ziet er uitstekend en heeft een uitstekende bonus features aan te passen – goed werk all-round van Play ‘N Go.

Bekijk dit ook eens

Iron Man tot ziens: Playtech verwijdert Marvel Superhero Content. Marvel-thema slots Playtech zullen worden stopgezet op 1 april 2017.

Iron Man tot ziens: Playtech verwijdert Marvel Superhero Content

Iron Man tot ziens: Playtech verwijdert Marvel Superhero Content. Marvel-thema slots Playtech zullen worden stopgezet op ...