dinsdag , januari 16 2018
Home / Spel Software / Betsoft / FA FA Twins de Anime Gokkast van Betsoft komt er aan!

FA FA Twins de Anime Gokkast van Betsoft komt er aan!

fa-fa-twins-bigFA FA Twins de Anime Gokkast van Betsoft komt er aan!Veel mensen zouden zeggen: “Manga zijn Japanse strips en Anime is de Japanse versie van de animatie. Anime is meestal, maar niet altijd, de geanimeerde versie van de populaire manga. Dat is gedeeltelijk waar, maar het kan misleidend zijn. Merk op dat “anime” in Japan technisch: een animatiefilm, en “manga” is geen gedrukte cartoon, maar de mensen in de rest van de wereld mee te nemen naar geanimeerde films en strips uit Japan betekent.

Nu heeft Betsoft er ook een gokkast aan gewijd waarvan men zeker zal gaan genieten. Anime is zeer populair en zal zeker een wat jonger publiek aan gaan trekken zo wordt verwacht. Deze nieuwe anime gokkast heeft honderden manieren om te winnen. ook heeft hij 243 willigen. De FA FA Twins spelen de hoofdrol in deze 5 rollen videoslot van Betsoft. Het is gebaseerd op de nieuwe HTML5 Shift techniek wat mobiel spelen super eenvoudig, leuk en bovenal winstgevend maakt.

Toch zal je nog even moeten wachten om hem te spelen hij komt binnen een paar weken uit, maar als je wilt spelen adviseren wij Omnislots Casino aan.

In de eerste plaats, maar een buitenstaander zou denken dat Japan “gestolen” comics uit het Westen, dit is niet waar. Japan is het maken van cartooneske kunst voor een zeer lange tijd (er zijn humoristische inkttekeningen van dieren en karikaturale mensen van honderden jaren geleden, lager opvallende gelijkenissen met de moderne manga). Toegegeven, sommige aspecten van manga zijn afkomstig uit het westen (Osamu Tezuka, de “vader” van de moderne manga, werd beïnvloed door Disney en Max Fleischer), maar de belangrijkste kenmerken, zoals eenvoudige lijnen en gestileerde functies, zijn duidelijk Japans. Het kan zijn dat Chinese kunst meer invloed dan Western gehad.

(Ook, spreken van China, ik moet er rekening mee dat Anime is nu een algemeen Aziatische fenomeen, niet alleen Japans. Ik begrijp dat er veel mooie werken van manga en anime wordt geproduceerd op veel plaatsen in de wereld. Echter, voor zover ik begrijp de wortels zijn in Japan en Japan wordt nog steeds beschouwd, althans hier in de VS, het centrum van de animewereld. Dit kan ook veranderen in de toekomst). Nu is er dus ook de FA FA Twins de Anime Gokkast van Betsoft bijgekomen!

Ten tweede, de Japanse manga en anime zijn er in alle soorten, voor alle soorten mensen. In tegenstelling tot de VS, die over het algemeen lijkt te geloven dat “comics zijn voor kinderen” (hoewel dit is onlangs aan het veranderen), Japanse manga-ka (manga schrijvers) schrijven voor iedereen, van onschuldige jonge kinderen om perverse sex uitgehongerd mannen (er is zelfs een categorie voor ex-jeugdige delinquent moeders!). Maar zelfs de kiddie spul lijkt niet zo eenvoudig van geest als de Amerikaanse versies te zijn (niet met inbegrip van intelligente Amerikaanse comics, maar meer denken aan tv-programma’s). Children’s manga en tv-anime shows in Japan zal soms uitbeelden dood terwijl de VS (op tv voor kinderen) lijkt vastbesloten om weg te lopen uit deze realiteit van het leven (let op de manier waarop de Amerikaanse versie van “GoLion” ( “Voltron”) verwijderde alle verwijzingen naar een van de dood van de hoofdpersoon). En, niet verrassend, veel van de Japanse manga en anime bevat scènes van studenten in de klas of huiswerk, of van mensen die werken in hun kantoren. Het arbeidsethos lijkt alomtegenwoordig op de achtergrond. Manga en anime ook de neiging om de technologie sympathiek protray, terwijl sommige Amerikaanse comics lijken bijna om het te vermijden, of beschimpen, of het zo veel mogelijk te vereenvoudigen.

Een derde belangrijk verschil is de unieke Japanse FA FA Twins de Anime Gokkast van Betsoft in manga en anime stijl, die is onderscheidend en vrij gemakkelijk te herkennen. Dit wil niet zeggen dat de stijl wordt beperkt. Binnen deze brede gemeenschappelijke stilistische grond, techniek elke manga kunstenaar is verschillend en uniek. Het stereotype is van personages met grote haren en grote ogen, maar er zijn vele, vele variaties, van L. Matsumoto schijnbaar ongelijk getrokken squash-vormige “lelijk” hoofdrolspelers, de zachte randen figuren in het werk van Miyazaki’s. En, natuurlijk, is er minder nadruk op de “superheld” wereld van het het Amerikaanse .. In de meeste manga, de mannen en vrouwen zijn niet noodzakelijkerwijs overdreven uitersten van hun genderstereotypen, en ze dragen anders dan strakke kostuums dingen. In feite, manga en anime personages hebben de neiging om unieke en esthetische smaak in de mode te hebben. Het is ook waar dat veel moderne Amerikaanse comics gelukkig hebben gebroken dit stereotype, en ernstige materie cartoonisten zoals Alan Moore of Art Spiegelman hebben altijd rond geweest.

En een klein verschil tussen de FA FA Twins de Anime Gokkast van Betsoft Japanse manga en algemene superheld comics zoals DC Comics en Marvel Comics (afgezien van de zwarte en witte aard van de manga), is dat manga zijn meestal de visie van een enkele schrijver (hoewel redacteuren hebben een grote inspraak, en soms direct het verhaal). In tegenstelling tot de algemene soort superheld, waar veel schrijvers hebben de neiging om verschillende percelen en verhalen doen, manga zijn meer romans, volledige en gedetailleerde werelden die de visie van één auteur zijn. De personages blijven consistent, en ze mogen groeien en ontwikkelen. Op een verwant onderwerp, manga hebben ook de neiging om te worden getrokken voor een wekelijkse of tweewekelijkse publicatie met tal van andere strips van andere auteurs — en de redactie verwachten cliffhangers / u-echt-want-to-lezen-the-next-issue eindes elk tijd. Dus Het perceel heeft te ontwikkelen en heeft interessante te worden op een vrij snelle clip. (Er zijn immers menigten van hoopvolle would-be manga-ka wachten in de coulissen).

Een laatste verschil is de onomatopoetic kenmerk van de Japanse taal; geluidseffecten in de FA FA Twins de Anime Gokkast van Betsoft passen veel beter, en er minder dom, dan in het Engels comics Dit is slechts een facet van de taal. Vertaalde manga geluidseffecten ook niet zo goed werkt.

Misschien is het de mix van harde realiteit met de verleidelijke wereld van de fantasie dat de Japanse manga en anime zo aantrekkelijk maakt. Veel populaire serie, zoals Doraemon, Ranma 1/2 en Kimagure Orange Road, volgt het leven van schijnbaar

Bekijk dit ook eens

Iron Man tot ziens: Playtech verwijdert Marvel Superhero Content. Marvel-thema slots Playtech zullen worden stopgezet op 1 april 2017.

Iron Man tot ziens: Playtech verwijdert Marvel Superhero Content

Iron Man tot ziens: Playtech verwijdert Marvel Superhero Content. Marvel-thema slots Playtech zullen worden stopgezet op ...