dinsdag , januari 16 2018
Home / Spel Software / Betsoft / Fa Fa Twins Betsoft Gaming lanceert nieuwste Slots3â„¢ titel

Fa Fa Twins Betsoft Gaming lanceert nieuwste Slots3â„¢ titel

Fa Fa Twins Betsoft Gaming lanceert nieuwste Slots3â„¢ titel.Fa Fa Twins Betsoft Gaming lanceert nieuwste Slots3â„¢ titel. Betsoft Gaming, de leider in 3D iGaming evolutie, hebben de lancering van de FA FA TWINS Betsoft Gaming, aangekondigd. De nieuwste game van hun razend populaire Slots3 â„¢ collectie van echte 3D video slots. FA FA TWINS Betsoft Gaming is geïnspireerd door thematische elementen van de pan-Aziatische cultuur. Sterk ondersteund door een rijke kleur thema van rood en goud. Om de Fa Fa Twins gokkast te spelen klik hier!

Fa Fa Twins Betsoft Gaming trots

Betsoft Gaming lanceert Nieuwste Slots3 â„¢ titel – FA FA TWINS Betsoft Gaming met 243 manieren om te winnen. Het belangrijkste kenmerk van FA FA TWINS is de Dual Reel mechanisme. Aan het begin van elke rotatie. Moeten ten minste twee aangrenzende rollen gelijk zijn, met dezelfde symbolen. Deze duplicatie kan een scatter  van twee rollen om drie, vier of zelfs vijf rollen voor een maximale kans op het winnen te vergroten.

Er is ook een Double Up-functie, waarmee een speler om de helft of meer van hun winsten te gokken voor een mogelijke verdubbeling van elke lijn te winnen. De Double Up-functie, synchroon met de Dual Reels. Kan een winst tot 1.215.000 credits bieden in een enkele draai. Een veel voorkomend wild-symbool, met het logo van het spel. Vervangt alle pictogrammen en kunnen zich voordoen op rollen II, III, IV en V.

Schattige tweeling

De schattige sterren van FA FA TWINS worden weergegeven in een klassieke Anime stijl. De tweeling kunnen opdraven vanaf de zijlijn om te draaien en vervolgens de rollen te flankeren. Met enorme kansen om te winnen, “zei Stephen Jackman, Head of Product Development bij Betsoft. “We zijn bijzonder verheugd om de Dual Reels functie te lanceren, die meer mogelijkheden biedt om te winnen en enorme winsten. Meer dan ooit tevoren te creëren Alles in de prachtige art stijl waarvoor Betsoft alom bekend en geprezen is.

Over Betsoft Gaming:

Betsoft Gaming, algemeen bekend als de vernieuwer en leider van echte 3D filmische gaming, is een Tier One ontwikkelaar en leverancier van complete systeem online gaming software. Met een spel bibliotheek van meer dan 180 games, waaronder de iconische Slots3 â„¢ serie, heeft Betsoft Gaming gehaald en zelfs overtroffen de kwaliteit gevonden in console games en geanimeerde speelfilms.

Beginnend in 2012, Betsoft gestart met een geconcentreerde duw in de sector van de mobiele gaming, met veel van hun populaire Slots3 â„¢ spellen beschikbaar komen als Togo â„¢ collectie. Betsoft begonnen met het vrijgeven van de langverwachte Slots3 â„¢ Interactive â„¢ lijn van games in medio 2013, die de toekomst van online slots gaming. uitgebreide portfolio van klanten Betsoft Gaming omvat enkele van de beste gaming activiteiten in de industrie.

Bekijk dit ook eens

Iron Man tot ziens: Playtech verwijdert Marvel Superhero Content. Marvel-thema slots Playtech zullen worden stopgezet op 1 april 2017.

Iron Man tot ziens: Playtech verwijdert Marvel Superhero Content

Iron Man tot ziens: Playtech verwijdert Marvel Superhero Content. Marvel-thema slots Playtech zullen worden stopgezet op ...